Ötven éve, az 1972-es Ki mit tud?-on kezdte pályafutását Szűcs Judith

Hihetetlen, hogy immár ötven éve, az 1972-es Ki mit tud?-on kezdte el pályafutását Szűcs Judith. Vajon megünnepli a jubileumot egy nagyobb koncerttel az énekesnő?

Forrás: Borsonline.hu2022. 04. 21. 11:37
Szûcs Judith
Budapest, 2013. március 26. Szûcs Judith énekes az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az énekesnőről az utóbbi időben szinte semmit sem hallottunk – írja a Borsonline.hu cikke.

Nem tűntem el! De mint minden énekest és előadót, engem is megállásra késztetett ez a pár év

– kezdte a Bors érdeklődésére Szűcs Judith, egyben elárulta: nem tervez nagyobb koncertet az 50. évfordulóra, de azért a rajongóit sem hagyja fellépés nélkül.

Jubileumi nagy koncertet nem szeretnék adni, de természetesen most is színpadra lépek időnként. Visszavettem a korábbi tempóból, amikor két hét alatt hat fellépést is vállaltam. Mindenképpen megünnepelem a pályafutásom évfordulóját, de apránként, a közönséggel együtt szeretnék mulatni

– mesélte nevetve a diszkókirálynő, akinek élete sokat változott: a pandémiás időszakot főleg az otthonában töltötte és rengeteg olyan dologgal tudott foglalkozni, amikre eddig nem volt ideje.

– Idén leszek 69 éves, ötven éve folyamatosan dolgoztam. Bejártam a világot, felléptem Japánban, az NDK-ban, Kubában és még rengeteg más helyen is. Most már a fiatalokon a sor, én pedig úgy gondolom, megérdemlem, hogy kicsit lelassítsak és élvezzem az életem.A pandémia jót tett velem, sok időt töltök a családommal,bevásárolni járok a piacra, főzök, aztán jönnek a közös étkezések – mesélte az énekesnő, aki kiegyensúlyozottnak és boldognak érzi magát.

Nekem most az a fontos, hogy boldog legyek minden területen. Rengeteg időt töltök a vőlegényemmel. Együtt főzünk, és nagyon szerelmesek vagyunk, de nem tervezzük az esküvőt. Nem zavar, hogy több mint tizenegy éve vagyok menyasszony, a kapcsolatunk kiegyensúlyozott. Kimondhatom, hogy boldogok vagyunk

– mesélte a művésznő.

Borítókép: Szűcs Judith énekes az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.