John Travolta 14 éve nem tudja feldolgozni fia halálát

A 68 éves színészt nagyon megviselte Jett tragikus halála, majd feleségének elvesztése. Travolta Instagram-posztjában emlékezett meg fiáról, aki április 13-án lett volna 30 éves.

Forrás: Hirado.hu2022. 04. 15. 11:38
TRAVOLTA, John
Sydney, 2019. november 6. John Travolta amerikai színész az Egy este John Travoltával címû rendezvényen Sydney-ben 2019. november 6-án. MTI/EPA/AAP/Dan Himbrechts Fotó: Dan Himbrechts
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Grease sztárjának fia 2009-ben, 16 évesen halt meg, miután a Bahamákon egy családi nyaralás alkalmával epilepsziás rohamot kapott és beütötte a fejét egy fürdőkádba – derül ki a Híradó.hu cikkéből.

John szerdán az Instagramon szívből jövő üzenetet írt Jett emlékére. Magáról és akkoriban tinédzser gyermekéről osztott meg egy képet, a következő aláírással:

Kedves Jetty, jobban hiányzol, mint amit szavakkal ki lehet fejezni. Mindennap gondolok rád. Boldog születésnapot. Szeretlek, apád.

A színész másik nagy tragédiája, felesége, Kelly Preston elvesztése, aki 2020 nyarán hunyt el 57 évesen, miután két évig küzdött a mellrákkal. Travolta és Preston közel három évtizedig éltek boldog házasságban – olvasható a People Magazin cikkében.

Borítókép: John Travolta amerikai színész (Fotó: MTI/EPA/AAP/Dan Himbrechts)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.