Ilyen volt Rúzsa Magdi első fellépése gyermekei születése után

Mióta Lujza, Keve és Zalán megszülettek, először lépett közönség elé.

Forrás: Kisalfold.hu2022. 05. 15. 10:44
NOVÁK Katalin; RÚZSA Magdi
Budapest, 2022. május 14. Rúzsa Magdolna énekesnõ Novák Katalin köztársasági elnök beiktatási díszceremóniáján az Országház elõtt, a Kossuth téren 2022. május 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rúzsa Magdi először lépett fel a szülés óta. Novák Katalin beiktatási ceremóniáján, a Kossuth téren állt színpadra szombaton, Máté Péter–S. Nagy István Most élsz című számát énekelte el, ami az elnök asszony kedvence – írja a Győr-Moson-Sopron megyei hírportál, a kisalfold.hu.

Magdi február elsején adott életet hármas ikreinek, az aranytorkú énekesnő gyermekei, Lujzi, Keve és Zalán már három hónaposak.

A fellépésen jól látszott, hogy bomba formában van az énekesnő. Rúzsa Magdi július elsején a Budapest Parkban tér vissza a színpadra, nem csoda, hogy mindent megtesz, hogy felkészülten álljon a közönség elé.Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Rúzsa Magdolna énekesnő Novák Katalin köztársasági elnök beiktatási díszceremóniáján az Országház előtt, a Kossuth téren 2022. május 14-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.