Elmenekült Berki Mazsi

Féléves kislányukkal maradt magára Berki Krisztián felesége, aki férje tragikus halála óta mély hallgatásba burkolózott – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: Origo, Blikk2022. 05. 14. 17:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy héttel ezelőtt reagált férje halálhírére Berki Mazsi, aki egy bejegyzésében utolsó közös fotójukkal búcsúzott. A gyászoló özvegy azóta nem szólalt meg nyilvánosan, hiszen teljesen összetörte férje hirtelen halála. Egy – a családhoz közel álló – személy azt állítja, hogy tudja hová menekült bánatában Berki Mazsi.

Még nem tudja túltenni magát a tragédián. A családján kívül gyakorlatilag nem áll szóba senkivel, érthető, hogy ott talál igazi vigaszt

 – nyilatkozta a Blikknek a neve elhallgatását kérő ismerős, aki szerint özvegye és féléves kislánya most Kecskeméten tartózkodik a nő szüleinél.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: A féléves szülinap (Forrás: Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.