Komoly kábítószerbűnözőt fülelt le a rendőrség

Elfogták a múlt héten elhunyt Berki Krisztián dílerét – tudta meg a Bors.

Forrás: borsonline.hu2022. 05. 11. 14:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról korábban a Bors beszámolt, kábítószergyanús anyagot találtak IX. kerületi lakásán, ahol múlt hét pénteken holtan találták meg a hírességet. Később kiderült, ha bebizonyosodik, hogy valóban tudatmódosító szer volt nála, akkor a rendőrség hajtóvadászatot indíthat a médiaceleb dílere után. A hatóságok gyors munkát végeztek, a Bors megtudta, máris elkapták az első terjesztőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. május 6-án ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt. A kábítószer bűnözés elleni osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A 42 éves K. István lakásán kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint összesen bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát –, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le

– tájékoztatott a lap megkeresésére a rendőrség.

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

A Bors úgy tudja, Berki Krisztián dílerét fogták el.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Berki Krisztián (Forrás: Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.