időjárás 36°C Pál, Péter 2022. június 29.
logo

Ma utoljára Csináljuk a fesztivált!

Forrás: BORSONLINE.HU
2022.05.21. 16:47 2022.05.21. 17:44
Ma utoljára Csináljuk a fesztivált!

A fináléban még mindig hihetetlenül színes a mezőny: kilenc versenydal mérkőzik meg egymással, hogy kiderüljön, kié lesz az évszázad slágere cím.

Szombat este a végéhez érkezik a Csináljuk a fesztivált! versenye. A 19.35-től a Dunán látható show-ban sztárok adják elő az évszázad legnagyobb slágereit, sőt ma megszületik a legnagyobbak legnagyobbika is, amelyet tíz héten át keresett a zsűri a műsorban.

A nézőket az LGT Nem adom fel című slágere, és a szintén beatkorszakból való Szállj fel magasra, majd a Meseautó és a Hamvadó cigarettavég hívja időutazásra. Kovács Kati Nem leszek a játékszered című slágere korhű lenyomata a magyar táncdalfesztiválos időszaknak, nem különben a Lady „N”, amelyet eredetileg a zsűri elnöke, Korda György énekel.


Az ezredfordulón túli időszakból egyetlen dal jutott el a döntőig: a Szállok a dallal, amely Caramel dala.

A Gyöngyhajú lányt idézi a színpadon a döntőben az Omega, és az István, a király rockopera legendás dala, a Szállj fel, szabad madár! is megelevenedik a műsor záró epizódjában. Izgalmasnak ígérkezik a Csináljuk a fesztivált!, ahol ma kiderül, melyik sláger a show-műsor abszolút nyertese – olvasható a Bors cikkében.

Borítókép: Janicsák Veca tündökölt Karády Katalin dalával a színpadon (Fotó: MTI/ Balogh Zoltán)