Szulák Andrea: Következetes anya vagyok

Családi életéről vallott a Ripost7-nek Szulák Andrea. A színművésznő elvont festőművészt alakít a Doktor Balatonban, de színházi munkákban sem szűkölködik. Emellett anyaként is helyt áll, egyszóval nem unatkozik!

Forrás: Ripost.hu2022. 05. 08. 10:09
Szulák Andrea
Budapest, 2015. január 28. Szulák Andrea elõadómûvész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lánya, a tizenöt éves Rozina nagyon szép nagylánnyá cseperedett, ráadásul az édesanyja révén még könnyebben meg lenne a lehetősége arra, hogy hamar befusson – például a közösségi médiában. Mégis azt láthatjuk, hogy nem tör efféle babérokra, és egy nagyon normális kamaszkort él, a nyilvánosság kizárásával – írja a Ripost.hu.

Egyszer leültem vele és elmondtam neki, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a közösségi médiában részt venni. A döntést alapvetően rábíztam, de előtte felhívtam a figyelmét azokra a veszélyekre, amikkel szembesülhet. Az ő döntése volt, hogy nem szeretne megosztó személyiség lenni. Én értékalapú neveltetésben részesültem, ahol még a teljesítmény alapján dőlt el, hogy valaki érdemes-e a figyelemre vagy nem érdemes. Ma elég sokféle szempont hívja fel a figyelmet valakire. Nem mindig az érték, az igény az, ami az emberek figyelmét felkelti valamire. Próbálok a lehető legjobb érzéssel beleilleszkedni ebbe a mai világba, szem előtt tartva a saját értékrendemet

– mondta Szulák Andrea.

Borítókép: Szulák Andrea előadóművész (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.