Elon Musk transznemű gyereke minden kapcsolatot meg akar szakítani apjával

Xavier Alexander Musk nemrég töltötte be a 18. életévét. Már be is nyújtotta a kérelmét Santa Monicában a Los Angeles-i megyei bírósághoz, amelyben azt kéri, hogy az irataiba bejegyzett nemét változtassák meg férfiról nőre, és ennek megfelelően a nevét is változtassák meg – írja a Sky News hírei alapján a VG.

Forrás: Vg.hu2022. 06. 21. 12:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtagadta apját Elon Musk fia, aki közölte, hogy mostantól nőként akar élni, ehhez minden szükséges iratot benyújtott a bírósághoz, és bízik a pozitív elbírálásban.

Nem akarok többé együtt élni a biológiai apámmal, és nem kívánok sem rokoni, sem semmilyen más kapcsolatban lenni vele a jövőben

– mondta Xavier Alexander Musk. A Sky News birtokába jutott dokumentumokban az új nevét kitakarták. Arról nincs semmilyen információ, hogy miért történt ez a szakadás Musk és gyermeke között. A Sky News megkereste Elon Musk ügyvédjét és a Tesla sajtóirodáját is, de sehonnan nem kaptak választ a kérdésekre.

A lap arról ír, lehetséges, hogy a családi dráma hátterében Xavier Alexander Musk transzneműsége áll. Apja az év elején nyíltan támogatását fejezte ki a Republikánus Pártnak. Nem kizárt, hogy politikai nézeteltérés lehet a háttérben.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Elon Musk (Fotó: Flickr)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.