időjárás 29°C Pál 2022. június 30.
logo

Elon Musk transznemű gyereke minden kapcsolatot meg akar szakítani apjával

Forrás: Vg.hu
2022.06.21. 12:47 2022.06.21. 12:54
Elon Musk transznemű gyereke minden kapcsolatot meg akar szakítani apjával

Xavier Alexander Musk nemrég töltötte be a 18. életévét. Már be is nyújtotta a kérelmét Santa Monicában a Los Angeles-i megyei bírósághoz, amelyben azt kéri, hogy az irataiba bejegyzett nemét változtassák meg férfiról nőre, és ennek megfelelően a nevét is változtassák meg – írja a Sky News hírei alapján a VG.

Megtagadta apját Elon Musk fia, aki közölte, hogy mostantól nőként akar élni, ehhez minden szükséges iratot benyújtott a bírósághoz, és bízik a pozitív elbírálásban.

Nem akarok többé együtt élni a biológiai apámmal, és nem kívánok sem rokoni, sem semmilyen más kapcsolatban lenni vele a jövőben

– mondta Xavier Alexander Musk. A Sky News birtokába jutott dokumentumokban az új nevét kitakarták. Arról nincs semmilyen információ, hogy miért történt ez a szakadás Musk és gyermeke között. A Sky News megkereste Elon Musk ügyvédjét és a Tesla sajtóirodáját is, de sehonnan nem kaptak választ a kérdésekre.

A lap arról ír, lehetséges, hogy a családi dráma hátterében Xavier Alexander Musk transzneműsége áll. Apja az év elején nyíltan támogatását fejezte ki a Republikánus Pártnak. Nem kizárt, hogy politikai nézeteltérés lehet a háttérben.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Elon Musk (Fotó: Flickr)