Óriási örömhírt jelentett be a Szomszédok színésznője

Ábel Anitával madarat lehetne fogatni, olyan boldog.

Forrás: Ripost.hu2022. 06. 07. 10:31
Ábel Anita; Grisnik Petra
Budapest, 2017. április 28. Ábel Anita (b) Marlene és Grisnik Petra (j) Julie szerepében Jean Poiret Kellemes húsvéti ünnepeket! címû színdarabjának fotóspróbáján az Erzsébetligeti Színházban 2017. április 28-án. A darabot május 3-án mutatják be a MomKult színpadán Kapitány Iván rendezésében. MTI Fotó: Marjai János Fotó: Marjai János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ábel Anita egy kis élménybeszámolót tartott noszvaji kirándulásukról, majd elárulta azt is, hogy olasz szerelme, Roberto két hete eljegyezte őt. Anita természetesen igent mondott, elmondása szerint a lánykérés család és barátok előtt történt – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Igazán különleges, csupa szív, kedves és vendégszerető embereket ismertünk meg. Csodálatos táj, elképesztő energia. Imádtuk minden percét… Ja és két hete jegyben járunk! A család és a barátok előtt hangzott el a hatalmas: Siiii! Nem raktunk ki képet, tudjátok milyenek vagyunk. De most minden olyan kerek és jó… aztán meg annyi minden történt… de majd szép lassan beszámolunk mindenről, külön és együtt is. Ölelés nektek, köszönjük, hogy velünk vagytok!

– írta a posztban.

Borítókép: Ábel Anita (Fotó: MTI/Marjai János)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.