Visszatért a filmvászonra Kulka János

A színészt hat évvel ezelőtti sztrókja után A játszma című film főszereplőjeként láthatjuk újra.

Forrás: Ripost.hu2022. 06. 03. 9:53
KULKA János
Budapest, 2019. április 27. Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló mûvész. MTVA/Hagyaték: Keleti Éva Fotó: Keleti Éva
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kulka János főszereplőként tért vissza a filmvászonra! A játszma című filmben a karakterén keresztül betekintést nyerhetünk, mit élt át sztrókja után a Kossuth-díjas színész – derül ki a ripost.hu cikkéből.

Mint ismeretes, Kulka Jánost még 2016. április 12-én mentővel vitték az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetébe, ahol életmentő műtétet hajtottak rajta végre. A színész a felébredése után csak a bal karját tudta megmozdítani, és bár folyamatosan fejlődött, még a mai napig afáziában, vagyis az agyi sérülés következtében kialakult beszédzavarban szenved.

Mos mégis visszatért, és úgy tűnik, a többéves küzdelem megtette a hatását, a színész ugyanis kifejezetten jó bőrben van.

A Kulka Jánosról készült friss fotót elérhető az eredeti cikkből, a filmet pedig június 9-től tekinthetik meg a nézők a mozikban.

Borítókép: Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész. (Fotó: MTVA/Keleti Éva)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.