Ferenc pápa magánrepülőjéről üzent II. Erzsébet királynőnek

A pápa az Egyesült Királyság felett átrepülve küldte jókívánságait a királynőnek.

Forrás: Hirado.hu2022. 07. 27. 14:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ferenc pápa különleges üzenetet küldött a királynőnek a hétvégén, miközben úton volt Kanadába, ahol július 29-ig tesz látogatást – írja a Híradó.hu.

A levelet Aleem Maqbool, a BBC vallási szerkesztője hozta nyilvánosságra. Az üzenet, amelyet II. Erzsébet királynőnek címeztek, így szólt:

Miközben átrepülök az Egyesült Királyság felett, útban Kanadába, jókívánságaimat küldöm felségednek, a királyi család tagjainak és a birodalom minden lakójának. Imádkozom, hogy a Mindenható Isten áldja meg Önöket az erő, az öröm és a béke ajándékaival.

A rajongók elolvadtak az üzenetet olvasva és gyorsan kommentelni kezdtek Aleem posztja alá.

Milyen figyelmes és kedves– írták többen is reagálva a pápa jókívánságaira.

A királynő Balmoralban kaphatta meg a különleges üzenetet, ahol jelenleg a nyári szabadságát tölti.

Az uralkodó a múlt héten utazott kedvenc rezidenciájára, és valószínűleg több hónapot tölt majd a birtokon. Balmoralba a család több tagja is meghívást kapott, így várhatóan ők is ellátogatnak majd a skóciai kastélyba – írja a lap.

A Balmoral-birtok az a hely, ahol a királyi család a szokásos uralkodói feladatoktól távol pihenhet, és élvezheti a csendesebb vidéki életet.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: II. Erzsébet királynő és Ferenc pápa (Forrás: Instagram/Theroyalfamily)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.