II. Erzsébet kedvenc uzsonnáját a magyarok is nagyon szeretik + videó

A királynő nem tudja megunni, leánykora óta ezt eszi a délutáni tea mellé.

Forrás: Hirado.hu2022. 08. 24. 9:34
II. ERZSÉBET
London, 2018. december 13. II. Erzsébet brit uralkodó a Lincoln's Inn jogi társaság londoni székházába látogat 2018. december 13-án. MTI/EPA/Andy Rain Fotó: Andy Rain
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Darren McGrady II. Erzsébet egykori séfje, aki körülbelül 15 évig dolgozott a brit uralkodónak, most elárulta milyen finomságot fogyaszt a királynő gyerekkora óta minden nap a délutáni teához – olvasható  a Híradó.hu cikkében.

Ki ne majszolt volna uzsonnára lekváros kenyeret gyerekkorában? Mi, magyarok legalábbis biztosan. Vaj nélkül, kevés vajjal vagy éppen sokkal és a lekvárpaletta összes ízével.

A kulináris finomságért II. Erzsébet is rajong, olyannyira, hogy a mai napig ezt eszi a délutáni teája mellé, sőt a legutóbbi születésnapja óta az is kiderült, hogy mindig tart magánál a retiküljében egy lekváros szendvicset, amit a britek kedvenc mackójának, Paddingtonnak árult el a hetvenéves jubileumi ünnepségén – tette hozzá a Híradó.hu. 

Egészségügyi állapotára tekintettel II. Erzsébet nem tudott személyesen részt venni minden rendezvényen, ezért egy kedves videóval köszönt be az összegyűlt tömegnek.

A királynő Paddington macit látta vendégül a palotában egy kellemes délutáni teára, ami a csintalan, bohóckodó medvének köszönhetően nemcsak szívmelengető, de igazán vicces is lett.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: II. Erzsébet brit uralkodó a Lincoln’s Inn jogi társaság londoni székházába látogat 2018. december 13-án (Fotó: MTI/EPA/Andy Rain)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.