időjárás 14°C Amália 2022. október 7.
logo

A húszéves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Forrás: MTI
2022.09.10. 10:25 2022.09.10. 10:31
A húszéves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet – közölték a szervezők az MTI-vel.

Az elmúlt két évtizedben a csapat népszerűsége töretlen volt, albumaik többszörös platinalemezek lettek, és számos sláger köthető nevükhöz. A Kowalsky meg a Vega a hazai fesztiválok állandó fellépője, de játszanak kisebb klubokban és a legnagyobb koncerthelyszíneken is

– írták a közleményben, amely szerint a zenekar által képviselt, fülbemászó dallamokra épülő zsivány-pop sikeréhez hozzájárulnak a közérthető és tanulságos dalszövegek is.

A jubileumi koncertre a Kowalsky meg a Vega nemcsak a két évtizedes pályafutás esszenciáját hozza el, hanem a 2023 februárjában megjelenő új stúdiólemez dalait is. Felcsendülnek a legnagyobb slágerek, köztük a Hála veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Tombold ki. 

Az estre különleges fény- és látványvilággal, színpadtechnikai megoldásokkal készülnek.

A Kowalsy meg a Vega előtt a No Sugar melegíti be a közönséget.

Borítókép: Kowalsky meg a Vega-koncert (Forrás: Facebook/Kowalsky meg a Vega)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.