Leállították A korona című sorozat forgatását

Hogy leróhassák tiszteletüket Erzsébet királyné előtt, leállították a Netflixen futó A korona sorozat hatodik évadának forgatását – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 09. 09. 11:53
II. ERZSÉBET
Sydney, 2022. szeptember 9. II. Erzsébet brit uralkodó tiszteletére elhelyezett virágok a sydneyi kormányhivatal kerítésénél 2022. szeptember 9-én. A királynõ életének 97., uralkodásának 71. évében a skóciai Balmoral kastélyában hunyt el. II. Erzsébet brit uralkodó életének 97., uralkodásának 71. évében szeptember 8-án hunyt el a skóciai Balmoral kastélyában. MTI/EPA-AAP/Bianca De Marchi Fotó: Bianca De Marchi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korona sorozat a csütörtökön elhunyt Erzsébet királynő halála miatt szünetelteti a hatodik évad forgatását – jelentette be A Netflix dráma showrunnerje, Peter Morgan.

A sorozat az ő uralkodásának mérföldköveit követi nyomon, kezdve az 1952-es trónra lépésétől. 

A sorozat egy szerelmes levél hozzá, és egyelőre nincs mit hozzátennem, csak csend és tisztelet 

– írta Morgan A Deadline-nak küldött email üzenetében.

Az Emmy-díjas sorozat hatodik évadának forgatása idén ősszel kezdődött volna, és az 1990-es évek vége és a 2000-es évek eleje közötti időszakra koncentrált volna – olvasható a 9Gag cikkében. 

A sorozat producereinek állítólag már egy ideje megvolt a saját London Bridge hadművelete, protokollja arra az estre ha meghalna a királynő.

A viharos kilencvenes évek elejét bemutató 5. évad premierje novemberben várható, amelyben már Imelda Staunton színésznő látható Erzsébet királynő szerepében – tette hozzá a lap.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: II. Erzsébet brit uralkodó tiszteletére elhelyezett virágok a sydneyi kormányhivatal kerítésénél 2022. szeptember 9-én (Fotó: MTI/EPA-AAP/Bianca De Marchi)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.