időjárás 14°C Amália 2022. október 7.
logo

Leállították A korona című sorozat forgatását

Forrás: Hirado.hu
2022.09.09. 11:53
Leállították A korona című sorozat forgatását

Hogy leróhassák tiszteletüket Erzsébet királyné előtt, leállították a Netflixen futó A korona sorozat hatodik évadának forgatását – olvasható a Hirado.hu cikkében.

A korona sorozat a csütörtökön elhunyt Erzsébet királynő halála miatt szünetelteti a hatodik évad forgatását – jelentette be A Netflix dráma showrunnerje, Peter Morgan.

A sorozat az ő uralkodásának mérföldköveit követi nyomon, kezdve az 1952-es trónra lépésétől. 

A sorozat egy szerelmes levél hozzá, és egyelőre nincs mit hozzátennem, csak csend és tisztelet 

– írta Morgan A Deadline-nak küldött email üzenetében.

Az Emmy-díjas sorozat hatodik évadának forgatása idén ősszel kezdődött volna, és az 1990-es évek vége és a 2000-es évek eleje közötti időszakra koncentrált volna – olvasható a 9Gag cikkében. 

A sorozat producereinek állítólag már egy ideje megvolt a saját London Bridge hadművelete, protokollja arra az estre ha meghalna a királynő.

A viharos kilencvenes évek elejét bemutató 5. évad premierje novemberben várható, amelyben már Imelda Staunton színésznő látható Erzsébet királynő szerepében – tette hozzá a lap.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: II. Erzsébet brit uralkodó tiszteletére elhelyezett virágok a sydneyi kormányhivatal kerítésénél 2022. szeptember 9-én (Fotó: MTI/EPA-AAP/Bianca De Marchi)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.