Fény derült Brad Pitt titkos hollywoodi feketelistájára

A színész vezet egy listát azokról, akikkel szívesen dolgozik együtt és azokról, akikkel soha többet nem szeretne kamerák előtt szerepelni – írja a Híradó.hu.

Forrás: Hirado.hu2022. 09. 11. 17:51
PITT, Brad
Los Angeles, 2022. augusztus 2. Brad Pitt amerikai színész érkezik A gyilkos járat címû film bemutatójára Los Angelesben 2022. augusztus elsején. MTI/EPA/Caroline Brehman Fotó: Caroline Brehman
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brad Pitt kollégája, Aaron Taylor-Johnson rántotta le a leplet a színész feketelistájáról, amikor új közös filmjük, a Bullet Train népszerűsítési körútján vett részt a svájci locarnói filmfesztiválon.

A Marvel szuperhőst, aki Wanda Maximoff testvérét alakította a 2015-ös Bosszúállók: Ultron korában, arról kérdezték az újságírók, hogy milyen együtt játszani egy olyan hollywoodi nagyágyúval, mint Brad Pitt. 

„Egyáltalán nem az az elszállt színész, akinek sokan gondolják azok, akik nem ismerik. A valóságban nagyon alázatos és figyelmes, élvezet vele együtt dolgozni, és ez nem mondható el mindenkiről Hollywoodban.

Tudod, amikor sok színésszel dolgozol együtt, egy idő után elkezdesz jegyzetelni: ezzel a személlyel biztosan nem dolgozom együtt soha többé. Bradnek is van egy ilyen jó és rossz listája egyébként.”

Taylor-Johnson kitért a forgatáson elszenvedett balesetére is, ami miatt egy egész éjszakát kórházban kellett töltenie. A Híradó.hu cikke szerint a 32 éves színész egy verekedős jelenet közben sérült meg, és bár nem tért ki a véres részletekre, annyit elárult, hogy egy éles tárgyra zuhant és azonnal elájult.

Ha az ember David Leitch rendezővel dolgozik együtt, tudja, hogy becsúszhat néhány hadi sérülés 

– tette hozzá Aaron Taylor-Johnson.

David Leitch olyan nagy sikerű mozikat rendezett, mint a John Wick, a Deadpool 2., a V mint vérbosszú vagy a Harcosok klubja.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Brad Pitt amerikai színész érkezik A gyilkos járat című film bemutatójára Los Angelesben 2022. augusztus 1-jén (Fotó: MTI/EPA/Caroline Brehman)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.