Kiadóvá vált II. Erzsébet egyik birtoka

Gyönyörű gyep, és a királyi család gyűjteményébe tartozó bútorok várják a vendégeket – írta meg a Borsonline.hu.

Forrás: Borsonline.hu2022. 09. 15. 8:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szálláshirdető oldalon tűnt fel a brit királyi család tulajdonát képző észak-kelet londoni, Garden House névre hallgató fényűző ház, néhány nappal az uralkodó halála után. II. Erzsébet főkertésze élt az impozáns létesítményben, amely a királyi család egyik kedvenc, Sandringham-i birtokához tartozik. Az Airbnb oldal hirdetésében az áll, hogy egy éjszaka 408 euróba, azaz mai árfolyam szerint nagyjából 162 ezer forintba kerül. Türelmesnek kell lennie, akkor itt akar megszállni, ugyanis 2024 augusztusáig már minden egyes nap le van foglalva.

Forrás: Profimedia

Négy hálószoba és négy fürdőszoba található az épületben, ami nyolc vendég befogadására képes egyszerre. Tágas, jól felszerelt konyha várja az itt megszállókat.

A gépesített szálláson a királyi gyűjtemény részét képző bútorok gondoskodnak a látogatók kényelméről.

Külön lekerített privát kert is várja az érdeklődőket, ahol a leírás szerint a gyermekek és kutyák is biztonsággal szaladgálhatnak és játszhatnak.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: A ház II. Erzsébet kiadóvá vált birtokán (Fotó: Profimedia)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.