Örömhírt jelentett be Nagy Feró

Határtalan a Beatrice frontemberének boldogsága, hiszen immár négyszeres nagypapa. Nagy Feró a Borsnak beszélt először a negyedik unoka érkezéséről.

Forrás: Borsonline2022. 09. 02. 13:51
NAGY Feró
Budapest, 2021. december 24. Nagy Feró az Összetartozunk - 40 év rock, 40 dal, közel 40 elõadó - a Mobilmánia együttes karácsonyi koncertjén a Budapest Arénában 2021. december 23-án. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Madarat lehet fogatni Nagy Feróval, ugyanis nemrég született meg negyedik unokája – olvasható a Borsonline.hu cikkében.

A Kossuth-díjas énekes már nagyon várta a család legfiatalabb tagjának érkezését. Sajnos még nem volt lehetősége kézbe venni a picit, de már alig várja, hogy megejthessék ezt is. 

Nagy öröm az ember életében, ha egy új élet születik. Izgatottan vártuk a nagy napot, mikor dönt úgy, hogy megmutatja magát a világnak

 – mesélte a a Borsnak a rocker nagypapa.

Bár szeretett volna ott lenni a születésénél, sajnos nem tudta a fiáékat elkísérni a kórházba, mert éppen koncertezett a Beatricével. Botond, aki egyben a zenekar menedzsere, természetesen nem tartott a zenekarral, mert érthető módon a felesége mellett szeretett volna lenni a szülésnél – írják.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Nagy Feró az Összetartozunk – 40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó – a Mobilmánia együttes karácsonyi koncertjén a Budapest Arénában 2021. december 23-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.