időjárás 14°C Amália 2022. október 7.
logo

Örömhírt jelentett be Nagy Feró

Forrás: Borsonline
2022.09.02. 13:51 2022.09.02. 16:27
Örömhírt jelentett be Nagy Feró

Határtalan a Beatrice frontemberének boldogsága, hiszen immár négyszeres nagypapa. Nagy Feró a Borsnak beszélt először a negyedik unoka érkezéséről.

Madarat lehet fogatni Nagy Feróval, ugyanis nemrég született meg negyedik unokája – olvasható a Borsonline.hu cikkében.

A Kossuth-díjas énekes már nagyon várta a család legfiatalabb tagjának érkezését. Sajnos még nem volt lehetősége kézbe venni a picit, de már alig várja, hogy megejthessék ezt is. 

Nagy öröm az ember életében, ha egy új élet születik. Izgatottan vártuk a nagy napot, mikor dönt úgy, hogy megmutatja magát a világnak

 – mesélte a a Borsnak a rocker nagypapa.

Bár szeretett volna ott lenni a születésénél, sajnos nem tudta a fiáékat elkísérni a kórházba, mert éppen koncertezett a Beatricével. Botond, aki egyben a zenekar menedzsere, természetesen nem tartott a zenekarral, mert érthető módon a felesége mellett szeretett volna lenni a szülésnél – írják.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Nagy Feró az Összetartozunk – 40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó – a Mobilmánia együttes karácsonyi koncertjén a Budapest Arénában 2021. december 23-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.