Nagy Feró eleinte szégyellte a legnagyobb slágerét + videó

Nagy Feró egy friss interjúban bevallotta: eredetileg szégyellte együttese, a Beatrice legnagyobb slágerét, a koncertekről máig kihagyhatatlan 8 óra munkát – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo, Bors2022. 06. 06. 16:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Feró a Borsnak adott hosszabb interjút, amelyből az is kiderült, hogy ma már a 8 óra munka a kedvenc saját dala, a létrejöttekor azonban nem annyira tetszett neki.

„Nehéz választani, talán nem is lehet. De akkor már legyen a legikonikusabb, a 8 óra munka. Valójában én azt egy barátomnak írtam, kicsit talán még szégyelltem is a dalt, amikor a feleségemnek megmutattam, mire ő azt mondta, hogy ez nagyon jó. Aztán a zenekarból is mindenkinek tetszett. Véletlenül pont maradt annyi hely a lemezen, hogy felvegyünk még valamit, és oda került. Mennyire megbántam volna, ha nem így történik! Hiszen a koncertekről máig kihagyhatatlan” – magyarázta.

A karrierje során egyébként nem bánt meg semmit, erről így beszélt: „Istennek hála, azóta nincs rossz emlékem. Minden, ami az elmúlt években történt, formált engem. Még most, 75 évesen is van erőm a zenéléshez, és kíváncsi rám a közönség. Ebből is látszik, hogy nekem ez az utam. Egyébként nem bánok semmit, még a kínos helyzeteket sem. Különben is, ha bármit másként csináltam volna, az kihatással lett volna a magánéletemre, és nem biztos, hogy lennének ilyen nagyszerű gyerekeim és unokáim” – mondta.

A teljes cikket ITT olvashatja.

borítókép: Nagy Feró (Forrás: MTI/Zih Zsolt)
 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.