Uri Geller: Éjjel háromkor rémülten telefonált John Lennon, mert földönkívülit látott

Máskor is látott ufót.

Forrás: Origo.hu2022. 09. 04. 9:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Más alkalommal is látott ufót – olvasható az Origo cikkében.

A negyvenéves korában, 1980-ban meggyilkolt John Lennonról mesélt el egy sztorit Uri Geller, akinek egy alkalommal éjjel háromkor csöngött a telefonja. 

Uri, azonnal jönnöd kell! Valami hihetetlen dolog történt velem

– mondta riadtan. Geller próbálta lerázni azzal, hogy hajnali három óra van, de érezte a hangjában, hogy bajban van a Beatles zenésze.

Mondtam neki, hogy találkozzunk félúton. Találkoztam Johnnal egy szálloda halljában, emlékszem, a sarokban állt, sápadt volt és remegett

– emlékezett Geller. Lennon arról beszélt, hogy az ágyában feküdt, és hirtelen fényt látott az ágya mellett, és abból a fényből egy földönkívüli kéz nyúlt ki. A mentalista ekkor megkérdezte, mit szívott a muzsikus, de Lennon esküdözött, hogy semmit.

Végül valamennyire sikerült megnyugtatnia, de nem teljesen, mert Lennon hitt az ufókban, az idegen civilizációkban, 1974-ben is azt állította, hogy repülő csészealjat látott New York-i lakása ablakából. 

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: John Lennon (Forrás: Origo)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.