időjárás 14°C Amália 2022. október 7.
logo

Uri Geller: Éjjel háromkor rémülten telefonált John Lennon, mert földönkívülit látott

Forrás: Origo.hu
2022.09.04. 09:59 2022.09.04. 10:18
Uri Geller: Éjjel háromkor rémülten telefonált John Lennon, mert földönkívülit látott

Más alkalommal is látott ufót – olvasható az Origo cikkében.

A negyvenéves korában, 1980-ban meggyilkolt John Lennonról mesélt el egy sztorit Uri Geller, akinek egy alkalommal éjjel háromkor csöngött a telefonja. 

Uri, azonnal jönnöd kell! Valami hihetetlen dolog történt velem

– mondta riadtan. Geller próbálta lerázni azzal, hogy hajnali három óra van, de érezte a hangjában, hogy bajban van a Beatles zenésze.

Mondtam neki, hogy találkozzunk félúton. Találkoztam Johnnal egy szálloda halljában, emlékszem, a sarokban állt, sápadt volt és remegett

– emlékezett Geller. Lennon arról beszélt, hogy az ágyában feküdt, és hirtelen fényt látott az ágya mellett, és abból a fényből egy földönkívüli kéz nyúlt ki. A mentalista ekkor megkérdezte, mit szívott a muzsikus, de Lennon esküdözött, hogy semmit.

Végül valamennyire sikerült megnyugtatnia, de nem teljesen, mert Lennon hitt az ufókban, az idegen civilizációkban, 1974-ben is azt állította, hogy repülő csészealjat látott New York-i lakása ablakából. 

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: John Lennon (Forrás: Origo)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.