Alec Baldwin és a Rust producerei megegyeztek a lelőtt operatőr családjával

Alec Baldwin és a Rust című western producerei megegyeztek a film tavaly októberben elhunyt operatőrének, Halyna Hutchinsnak a családjával. Az operatőrt egy kellékfegyverrel Baldwin lőtte le véletlenül a filmforgatáson.

Forrás: MTI2022. 10. 05. 18:24
BALDWIN, Alec
New York, 2019. január 23. Alec Baldwin amerikai színész bírósági meghallgatására érkezik a New York-i Manhattanben 2019. február 23-án. Alec Baldwint egy 49 éves férfi vádolja azzal, hogy megütötte 2018. november 2-án, miután összevesztek azon, kié legyen az üres parkolóhely a színész New York-i otthona közelében. Baldwint vétkesnek találták és zaklatás miatt indulatkezelési terápiára való részvételre kötelezik. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bírósági jóváhagyás függvényében egyezségre jutottunk a Rust producerei, köztük Alec Baldwin és a Rust Movie Productions, LLC ellen indított, vétkes hanyagságból történt halálesettel kapcsolatos perünkben. A megegyezés részeként a keresetet visszavonjuk

- idézte a néhai operatőr férjének, Matthew Hutchinsnak a közleményét szerdán a deadline.com hollywoodi hírportál.

Az egyezség részeként Matthew Hutchins a Rust executive producere lesz. A film forgatása az eredeti szereposztással januárban folytatódik.

Mindannyian úgy gondoljuk, hogy Halyna halála szörnyű baleset volt. Hálás vagyok, hogy a producerek és a szórakoztatóipari közösség összefogott, hogy tisztelegjenek Halyna utolsó munkája előtt

- fogalmazott Hutchins.

A megállapodást a Rust Movie Productions, LLC ügyvédje is üdvözölte, Baldwin ügyvédje, Luke Nikas pedig hozzátette: mindenki abban volt érdekelt, hogy olyan megállapodás szülessen, amely Halyna fiának a legjobb.

Hálásak vagyunk mindenkinek, aki hozzájárult ennek a tragikus és fájdalmas helyzetnek a megoldásához

- hangsúlyozta.

Borítókép: Alec Baldwin amerikai színész bírósági meghallgatására érkezik a New York-i Manhattanben 2019. február 23-án. Alec Baldwint egy 49 éves férfi vádolja azzal, hogy megütötte 2018. november 2-án, miután összevesztek azon, kié legyen az üres parkolóhely a színész New York-i otthona közelében. Baldwint vétkesnek találták és zaklatás miatt indulatkezelési terápiára való részvételre kötelezik. (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.