Újabb fordulat: mégis meghúzta a ravaszt Alec Baldwin a Rust forgatásán

Az FBI vizsgálata szerint a fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül.

Forrás: Origo.hu2022. 08. 15. 11:26
null
1201585250 Fotó: Rich Polk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FBI jelentése szerint a színész meghúzta a pisztoly ravaszát, amely megölte Halyna Hutchinst operatőrt. Baldwin mindig azt állította, hogy a pisztoly elsült anélkül, hogy meghúzta volna a ravaszt, egy vizsgálat azonban kideítette, hogy ez nem igaz 

– írja a SkyNews – olvasható az Origó cikkében.

Az FBI arra a következtetésre jutott, hogy Alec Baldwin meghúzta a pisztoly ravaszát, amely megölt egy operatőrt a Rust filmes forgatáson. Az eset 2021 októberében történt, amikor az ismert színész új westernfilmje forgatása közben véletlenül lelőtte az egyik operatőrt.

Az FBI friss törvényszéki vizsgálata szerint azonban a szóban forgó fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül. Az új-mexikói orvosi nyomozói hivatal szerint a halált egy lőtt mellkasi sérülés okozta

 – áll a közleményben. Az még nem derült ki, hogy valaki szándékosan töltötte-e meg Baldwin fegyverét éleslőszerrel, a nyomozás folytatódik.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Alec Baldwin (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.