Mátyás 2024. február 24.
logo

Újabb fordulat: mégis meghúzta a ravaszt Alec Baldwin a Rust forgatásán

Forrás: Origo.hu
2022.08.15. 11:26 2022.08.15. 11:55
Újabb fordulat: mégis meghúzta a ravaszt Alec Baldwin a Rust forgatásán

Az FBI jelentése szerint a színész meghúzta a pisztoly ravaszát, amely megölte Halyna Hutchinst operatőrt. Baldwin mindig azt állította, hogy a pisztoly elsült anélkül, hogy meghúzta volna a ravaszt, egy vizsgálat azonban kideítette, hogy ez nem igaz 

– írja a SkyNews – olvasható az Origó cikkében.

Az FBI arra a következtetésre jutott, hogy Alec Baldwin meghúzta a pisztoly ravaszát, amely megölt egy operatőrt a Rust filmes forgatáson. Az eset 2021 októberében történt, amikor az ismert színész új westernfilmje forgatása közben véletlenül lelőtte az egyik operatőrt.

Az FBI friss törvényszéki vizsgálata szerint azonban a szóban forgó fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül. Az új-mexikói orvosi nyomozói hivatal szerint a halált egy lőtt mellkasi sérülés okozta

 – áll a közleményben. Az még nem derült ki, hogy valaki szándékosan töltötte-e meg Baldwin fegyverét éleslőszerrel, a nyomozás folytatódik.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Alec Baldwin (Forrás: Flickr)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.