Mátyás 2024. február 24.
logo

Lezárták a nyomozást Anne Heche tragikus autóbalesetének ügyében

Forrás: Origo.hu
2022.08.14. 11:36 2022.08.14. 11:47
Lezárták a nyomozást Anne Heche tragikus autóbalesetének ügyében

Anne Heche néhány nappal ezelőtt szenvedett brutális autóbalesetet, amelynek során egy háznak ütközött, majd kigyulladt az autója. Súlyos sérülésekkel számították kórházba, az agyhalál beállta után pedig lekapcsolták az életben tartó gépekről. Most a baleset miatt elrendelt nyomozást is lezárták – olvasható az Origó cikkében.

Autójával először egy garázsba rohant bele, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva.

Agysérülése mellett súlyosan megégett és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartották gépekkel életben, hogy – kívánságának megfelelően halála esetén – ép szerveivel másokon segítsenek – közölte korábban a családja és szóvivője.

A legfrissebb hírek szerint a Los Angeles-i Rendőrkapitányság befejezte Anne Heche autóbalesetének vizsgálatát. A hatóságok kiderítették, hogy bár Heche autójában vodkásüveget találtak, nem volt részeg, ellenben kokaint és fentanilt fogyasztott. A színésznőtől vett vérmintában kábítószert találtak.

A Los Angeles-i rendőrség hivatalosan is lezárta a baleseti nyomozást, így nyilatkoztak:

 

 Nem folytatunk nyomozást az ügyben a mai naptól kezdve. Az események más fordulatot vettek, persze az információkat és feljegyzéseket továbbra is begyűjtjük, hogy nyomuk maradhasson.

 

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Anne Heche (Forrás: Flickr)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.