Rihanna hat év után tért vissza egy új dallal

Rihanna új dala azonnal berobbant, az énekesnő hat év után tért vissza. A Fekete párduc, Chadwick Boseman előtt tiszteleg.

Forrás: Borsonline2022. 10. 29. 12:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rihanna hat év után jelentkezett új dallal, amely a Fekete párduc 2. részéhez készített betétdalt. A szerzeménnyel a tragikusan fiatalon elhunyt Chadwick Boseman előtt tiszteleg. A Fekete Párduc sztárja 2020 augusztusában, 43 évesen hunyt el vastagbélrákban – írja a Borsonline.

Rihanna új számmal jelentkezett
Fotó: AFP

A 34 éves, kilencszeres Grammy-díjas énekesnő éjfélkor adta ki új dalát, a Lift Me Up-ot, ami az első új szólózenéje a 2016-os Anti című album óta. Kilenc órával a publikálás után már közel kétmillió lejátszásnál tart a szám. 

Valami olyasmit akartam írni, ami olyan, mint egy meleg ölelés mindazok felé, akiket az életem során elvesztettem. Megpróbáltam elképzelni, milyen érzés lenne, ha énekelhetnék nekik, és kifejezhetném, mennyire hiányoznak nekem

– mondta egy sajtóközleményben Tems, aki Rihannával, Ludwig Göranssonnal és Ryan Coogler rendezővel közösen írta a számot.

Rihanna a hét elején már többször is promózta a számot, csütörtökön pedig egy fekete-fehér portré mellett bejelentette a megjelenési dátumát.

Rihanna és barátja, A$AP Rocky napokkal a dal megjelenése előtt megjelent a Black Panther: Wakanda Forever premierjén szerdán Los Angelesben. Ez volt az első vörös szőnyeges megjelenése a párnak, mióta májusban megszületett első közös gyermekük.

És akkor íme, a hat éve várt dala Rihannának:

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Rihanna (Forrás: Flickr)
 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.