Odáig vannak a rajongók Messi és Ronaldo közös fotójáért

A jelenkor két legkiválóbb labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is az ötödik világbajnokságára készül, ennek apropóján megosztottak egy közös fotót, amelyen együtt sakkoznak. A kép valósággal felrobbantotta az internetet – olvasható az Origó.hu cikkében.

Forrás: Origo.hu2022. 11. 20. 17:34
MESSI, Lionel; Ronaldo, Cristiano; Neymar
Zürich, 2016. január 11. Neymar, a spanyol Barcelona brazil csatára, argentin csapat- és csatártársa, Lionel Messi, és Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára, az Aranylabdára jelölt három játékos (b-j) a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA zürichi Aranylabda-gálája elõtt tartott sajtóértekezleten 2016. január 11-én. (MTI/EPA/Valeriano Di Domenico) Fotó: VALERIANO DI DOMENICO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fénykép egy luxusmárka jóvoltából jöhetett létre, amely egyfajta reklámfogás a francia divatháztól a vasárnap kezdődő katari vb előtt. 

Minden bizonnyal Ronaldo és Messi számára is ez lesz az utolsó világbajnokság. 

Habár több mint 15 éve uralják ketten a nemzetközi labdarúgást, sem az argentin, sem pedig a portugál világsztárnak nem sikerült idáig világbajnoki címre vezetniük hazájuk válogatottját. Így a képen stílszerűen sakkozás közben láthatók, amiről a közösségi médiában már most sokan úgy vélik, hogy minden idők legkedveltebb bejegyzése lesz – írja az Origó.hu.

A fényképet Ronaldo és Messi is megosztotta hivatalos Instagram-oldalán. A bejegyzés mindkét focistánál több millió kedvelést és hozzászólást kapott.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: és 2016. január 11-én (Fotó: MTI/EPA/Valeriano Di Domenico)

 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.