időjárás 4°C Vilma 2022. december 5.
logo

Sylvester Stallone: Néha a munkát a családom elé helyezem

Forrás: Híradó.hu
2022.11.09. 09:20 2022.11.09. 11:12
Sylvester Stallone: Néha a munkát a családom elé helyezem

Ismét szent a béke Sylvester Stallone és felesége, Jennifer Flavin között, azok után, hogy a színész viselkedése a válás közelébe sodorta házasságukat – olvasható a Híradó.hu cikkében. Flavin augusztus 19-én nyújtotta be 25 év után a válási papírokat, melyekben azt állította, hogy férje szándékosan elherdálta vagyonukat, amit Stallone egyébként tagadott.

Stallone most először nyilatkozott a valódi okról, melyről bár ködösen fogalmazott, azt azonban elárulta, a hibáztatható fél egyértelműen ő volt.

Néha a munkát a családom elé helyezem, és ez egy tragikus hiba, ami nem fog még egyszer előfordulni

– nyilatkozta a „Rocky” sztárja a The Hollywood Reporternek.

Sly különösen szerencsésnek érzi magát, hogy meg tudta beszélni a dolgokat Jenniferrel, de azzal ő is tisztában van, hogy ehhez kellett az, hogyan családja megértse az ember gyarlóságait és törékenységét, és azt, hogy milyen ritka egy igazán jó kapcsolat – írja a Híradó.hu.

Bár nyilvános eseményen még nem mutatkozott békülése után a sztárpár, már látták őket Manhattanben sétálgatni, és látszólag kifejezetten örültek a paparazzók társaságának, akik kedvéért egymáshoz bújva mosolyogtak a kameráknak.

A 76 éves Sly és 54 éves felesége 1997-ben házasodott össze, és három gyermekük született: a 25 éves Sophia, a 24 éves Sistine és a 20 éves Scarlet. 

Bár a lányok sokszor feltűnnek apjuk oldalán egy-egy premieren, sokat nem tudni róluk, éppen ezért lehet hiánypótló a sztárcsemetéket bemutató reality sorozat, melyet a család új, 35 millió dolláros Palm Beach-i birtokán és környékén forgatnak már hónapok óta, és a Paramount Pluson debütál majd.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Sylvester Stallone amerikai színész a felesége, Jennifer Flavin és egyik lányuk, Sistine társaságában a The Expendables – A feláldozhatók 3. című filmjének bemutatóján a londoni Odeon Leicester Square mozinál 2014. augusztus 4-én (Fotó: MTI/EPA/Sean Dempsey)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.