időjárás 3°C Mária 2022. december 8.
logo

Többen is kifogásolták Tom Cruise viselkedését egy forgatáson

Magyar Nemzet
Forrás: Híradó.hu
2022.11.22. 13:05
Többen is kifogásolták Tom Cruise viselkedését egy forgatáson

„Tom Cruise folyamatosan tönkreteszi a forgatásunkat azzal, hogy a helikopterével pont ott száll le, ahol forgatunk” – mondta a Call the Midwife című sorozat 69 éves színésznője, Jenny Agutter a Mirrornak – olvasható a Híradó.hu cikkében.

A Top Gun sztárja állítólag rendszeresen átrepül a Call the Midwife stábja felett és közvetlen a forgatás mellett teszi le helikopterét, ami nemcsak a felvételeket zavarja, de a díszletet is rongálja. Cruise a jelek szerint a városban forgatja a Mission: Impossible – Leszámolás második részét.

A Julienne nővért alakító Jenny Agutter elárulta, hogy ő szívesen beolvasna a hollywoodi filmcsillagnak, hogy legyen tekintettel másokra is: 

Valahogy így képzelem: Elnézést Tom, de nézd, mi itt éppen forgatni próbálunk. Nem tudom te hogy vagy vele, de mi örülnénk, ha gyorsan eltűnnél innen a helikoptereddel

– viccelődött a színésznő.

Cruise-tól nem idegen az égbolt, köztudott, hogy évekkel ezelőtt megszerezte a pilótajogosítványát, és a Top Gun-filmekben is ő maga hajtotta végre a hajmeresztő kaszkadőrjelenetket.

Úgy tűnik azonban, hogy a színész nem elégszik meg ennyivel, és még távolabbra vágyik. Cruise állítólag összeállt A Bourne-rejtély rendezőjével, Doug Limannal, ketten együtt pedig egy olyan filmen ötleteltek, amit az űrben forgatnának.

A tervet először 2020-ban terjesztették elő, de a koronavírus-járvány megakasztotta az előkészületeket, azonban most újra felmerült, hogy megvalósítják a filmet, amivel Tom Cruise lenne az első filmsztár, aki a Nemzetközi Űrállomáson forgat a világűrben.

Borítókép: Tom Cruise amerikai színész a pályafutását méltató pódiumbeszélgetésen a Top Gun: Maverick című filmjének világpremierje előtt a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. május 18-án (Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.