Többen is kifogásolták Tom Cruise viselkedését egy forgatáson

A 60 éves akciófilmsztár teljesen ellehetetleníti egy sorozat felvételeit.

Magyar Nemzet
Forrás: Híradó.hu2022. 11. 22. 13:05
CRUISE, Tom
Cannes, 2022. május 18. Tom Cruise amerikai színész a pályafutását méltató pódiumbeszélgetésen a Top Gun: Maverick címû filmjének világpremierje elõtt a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. május 18-án. MTI/EPA/Sebastien Nogier Fotó: Sebastien Nogier
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tom Cruise folyamatosan tönkreteszi a forgatásunkat azzal, hogy a helikopterével pont ott száll le, ahol forgatunk” – mondta a Call the Midwife című sorozat 69 éves színésznője, Jenny Agutter a Mirrornak – olvasható a Híradó.hu cikkében.

A Top Gun sztárja állítólag rendszeresen átrepül a Call the Midwife stábja felett és közvetlen a forgatás mellett teszi le helikopterét, ami nemcsak a felvételeket zavarja, de a díszletet is rongálja. Cruise a jelek szerint a városban forgatja a Mission: Impossible – Leszámolás második részét.

A Julienne nővért alakító Jenny Agutter elárulta, hogy ő szívesen beolvasna a hollywoodi filmcsillagnak, hogy legyen tekintettel másokra is: 

Valahogy így képzelem: Elnézést Tom, de nézd, mi itt éppen forgatni próbálunk. Nem tudom te hogy vagy vele, de mi örülnénk, ha gyorsan eltűnnél innen a helikoptereddel

– viccelődött a színésznő.

Cruise-tól nem idegen az égbolt, köztudott, hogy évekkel ezelőtt megszerezte a pilótajogosítványát, és a Top Gun-filmekben is ő maga hajtotta végre a hajmeresztő kaszkadőrjelenetket.

Úgy tűnik azonban, hogy a színész nem elégszik meg ennyivel, és még távolabbra vágyik. Cruise állítólag összeállt A Bourne-rejtély rendezőjével, Doug Limannal, ketten együtt pedig egy olyan filmen ötleteltek, amit az űrben forgatnának.

A tervet először 2020-ban terjesztették elő, de a koronavírus-járvány megakasztotta az előkészületeket, azonban most újra felmerült, hogy megvalósítják a filmet, amivel Tom Cruise lenne az első filmsztár, aki a Nemzetközi Űrállomáson forgat a világűrben.

Borítókép: Tom Cruise amerikai színész a pályafutását méltató pódiumbeszélgetésen a Top Gun: Maverick című filmjének világpremierje előtt a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2022. május 18-án (Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.