A Red Hot Chili Peppers Európában jön jövőre is

Tavasszal koncertturnéra indul a Red Hot Chili Peppers. Az észak-amerikai és európai stadionokat érintő előadás-sorozat március 29-én kezdődik Vancouverben.

Forrás: MTI2022. 12. 06. 9:16
Kiedis, Anthony
Santiago de Chile, 2018. március 17. Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers amerikai rockzenekar énekese az együttes fellépésén a Lollapalooza Fesztiválon a chilei fõvárosban, Santiagóban 2018. március 17-én. (MTI/EPA/Mário Ruíz) Fotó: MÁRIO RUÍZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koncerteket szervező Live Nation hétfőn jelentette be, hogy a 23 fellépésre tervezett turnén az együttes többek között Las Vegasba, San Diegóba, Houstonba, Lisszabonba, Madridba és Bécsbe is ellátogat. A zárókoncertet július 23-án tartják meg Glasgow-ban.

A koncertkörút néhány állomásához a The Strokes, Iggy Pop, a The Roots, The Mars Volta, St. Vincent, a City and Colour, Thundercat és King Princess is csatlakozik majd. Az előadásokra péntektől lehet jegyet váltani a redhotchilipeppers.com honlapon.

Az 1983-ban alapított funk-rockbandának idén két albuma is megjelent: a Return of the Dream Canteen és az Unlimited Love. A 2012-ben a Rock and Roll Hírességek Csarnokába beiktatott együttes idén az MTV Video Music Awards zenei díjátadón elnyerte a Global Icon-díjat, Black Summer című számuk pedig a legjobb rockvideó trófeáját szerezte meg.

Borítókép: Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers amerikai rockzenekar énekese az együttes fellépésén a Lollapalooza Fesztiválon a chilei fővárosban, Santiagóban 2018. március 17-én (Fotó: MTI/EPA/Mário Ruíz)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.