Bekerülni a hírekbe

Hadházy Ákos könnyen beszél randalírozásról, ő ájult híveivel szokta kifizettetni esedékes bírságait.

2021. 07. 27. 5:59
null
Fotó: Katona_Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hadházy Ákos egy ízben kijelentette, ha a Fidesz marad kormányon, ő nem kíván képviselő lenni. „Már most is sokszor azt érzem, hogy a bohóc szerepét játszom” – kesergett közösségi oldalán. Végül csak beült a Házba. Egy kommentelő ezt úgy értelmezte, „van, aki a pszichiátrián bujkál, van, aki a mentelmi jog mögé bújik”. A Momentum által támogatott artista és mulattató mindenesetre most plakáttépkedéssel próbál bekerülni a napi hírekbe. Annak idején maga Juhász Péter, az Együtt frontembere még reklámot is csinált a plakátszaggatásnak, közösségi oldalán így buzdított: „Tudta? Minden plakát letéphető! Tépjél te is!” Párttársa, a tenyérbe mászó Vajda Zoltán ideológiát is biggyesztett hozzá. Kijelentette: büszke hazafi így védi meg a magyar választókat a „szellemi és vizuális környezetszennyezéstől”. (Igaz, amikor az ő plakátjának sarkából téptek le egy tenyérnyi darabot, kicsit habzott a szája.)

Hadházy most a közösségi oldalára feltöltött videóján mutatja, hogyan szaggatta le a kormány egyik, a nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátját. „Már nincs helye a finomkodásnak – magyarázza a műrepülő lódoktor –, itt már nem elég csak matricázni, sokkal többet és sokkal határozottabban kell tenni a propaganda ellen, az egyértelműen kommunista és fasiszta rendszert idéző propaganda ellen.” Azt is hozzáteszi, rendkívül jó érzés plakátokat tépkedni, mindenki kövesse a példáját. „Ne féljünk a pár tízezres büntetéstől.” Persze könnyen beszél a randalírozó ember, ő ájult híveivel szokta kifizettetni esedékes bírságait. Olvasóm szerint Hadházynak a sorszámot kellene tépkednie a pszichiátrián.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.