idezojelek

Fajelmélet a zsidó villából

Költői a kérdés: Dobrev Klára a 2006-os pesti vérfürdőről is küldött felvételeket Brüsszelbe?

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Tényleg maradandó beszédet mondhatott a magyar miniszterelnök Tusnádfürdőn, hiszen az ellenzék frontemberei azóta is ellilult fejjel, egymást túllicitálva szapulják minden egyes kitételét. Kell-e ennél nagyobb bizonyosság?

Dobrev Klára például ezt írja: „Már meg sem lep, hogy Orbán micsoda kétszínű politikát folytat Brüsszellel. Az európai politikusoknak küldött tusványosi összefoglalójából most épp a fajelméleti fejtegetése maradt ki. […] Csakhogy nem hallgathatja el, elküldtük az EP-képviselőknek Orbán beszédét.” Írja a zsidóktól zabrált Szemkilövő-hegyi villából a megigazult Gyurcsányné. Nagyon rá szeretnék már húzni Orbán Viktorra a náci lepedőt…

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nézzük csak, hogyan hangzott az a bizonyos „fajelméleti fejtegetés”! A kormányfő azt mondta: idehaza jóval több a temetés, mint a keresztelő, és bár a helyzet javult, fordulat még nincs, pedig ez mindennek az alfája és az ómegája. „Ha nem lesz fordulat, ellakják tőlünk a Kárpát-medencét – tette hozzá. – Soros György és Brüsszel még mindig ránk akarja kényszeríteni a migrációt.” Orbán Viktor szerint az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él. Csakhogy ez szemfényvesztés. Van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és van, ahol európai népek keverednek, mint a Kárpát-medence. „Mi nem vagyunk kevert fajúak, és nem is akarunk azok lenni.”

Gondolom, utóbbi mondat lehetett a „fajelméleti fejtegetés”. Ez az, amit a föllelkesült DK-s asszonyka külön elküldött az EP-képviselőknek.

Költői a kérdés: Klárika a 2006-os pesti vérfürdőről is küldött felvételeket Brüsszelbe?

Borítókép: Dobrev Klára, a DK EP-képviselője és Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.