Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

idezojelek

Készülődnek

Dobrev Klára arról tehet, hogy annak a Gyurcsánynak mondott igent az anyakönyvvezető előtt, aki pályája „csúcsán” kormányfőként magyar emberekre lövetett.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Már megint leleplezte az Orbán-kormányt Dobrev Klára, a DK uniós képviselője, aki közleményben reagált a kabinet által meghirdetett energia-vészhelyzetre: „Az Orbán-kormány ma kicsit több mint egy órával ezelőtt megbukott […], a legfontosabbnak tekintett ügyét tagadta meg és adta fel.” Klárika szerint kiderült, hogy amivel a kormány a kampányban az ellenzéket vádolta, azt most saját maga valósítja meg – ahogy az orbáni inflációt, a különböző áthárított különadókat vagy a kata megszüntetését, úgy a rezsicsökkentés árát is az emberek fogják megfizetni. „Készülnünk kell – javasolta a Szemkilövő-hegyi villalakó –, mert ha egy politikai közösség feladja a legfontosabb ügyét, akkor megbukik. De mi nem adjuk fel a miénket: a szabad, demokratikus, európai Magyarországot.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez nagyon szépen hangzott. Esztendeje Széchenyi Istvánt is idézte a brüsszelita asszonyka: „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen – mondta a legnagyobb magyar, és én mélyen egyetértek vele.” (Más közös pontot nem talált a gróffal – sem ő, sem Láriferi nem ajánlotta fel egy esztendei teljes jövedelmét a nemzetnek. Ők csak azt ajánlották fel, hogy visszajönnének.)
Rosszul állnak önnek ezek a szózatok, Klárika! Nem az Apró nagypapa a baj, nem is Piroska anyuka, dehogy. (Nagypapa, a kőbolsevik villarabló a Kádár-kor egyik legsötétebb politikusa volt, a kedves mama Horn Gyula kabinetfőnökeként segédkezett az ország eladásában.) Az eleiről ön sem tehet, ám arról igen, hogy annak a túlbérmálkozott habzóborásznak mondott igent az anyakönyvvezető előtt, aki pályája „csúcsán” Magyarország miniszterelnökeként magyar emberekre lövetett.
Kell még valamit mondanom, Klárika?

Borítókép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője és Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyarék is a globalisták közé álltak

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Aki tagadja a valóságot: elbukik (1. rész)

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Levél egy volt barátomnak

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Globalista diktatúra Európában

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.