idezojelek

Béla is megvilágosodott

Megint egy ellenzéki politikus kéredzkedett át a gyurcsányi csapatba.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

„Egyre több településen ismerik fel, hogy a DK és annak árnyékkormánya Magyarország egyetlen reménye arra, hogy az Orbán Viktor által magára hagyott kistelepülések újra a biztonság és a jólét szigetei legyenek az ott élők számára.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fenti ökörséget természetesen maga a Demokratikus Koalíció állítja, „bizonyítékul”, hogy megint egy ellenzéki politikus kéredzkedett át a gyurcsányi csapatba – ezúttal Juhász Béla, Sződliget momentumos polgármestere érezte úgy, hogy neki is a szemkilövőhegyi ember mellett a helye. „A Demokratikus Koalíció ma a legerősebb és legeurópaibb ellenzéki párt Magyarországon” – magyarázza átlépését megvilágosodott Béla, majd nyomban hozsannázni kezdi új gazdáját: „A DK az a politikai erő, amely alternatívát kínál a vidéki magyar társadalomnak is a jobb életre. Arra, hogy hazánkat visszavezeti Európába és egy fejlődő, demokratikus és szabad országgá teszi. Ezek a célok pedig az én politikai értékrendemmel teljes egészében összhangban vannak.” (Ha nem írja a Béla, sosem tudjuk meg, hogy Láriferi pártja szokott alternatívát kínálni a vidéki magyar társadalomnak a jobb életre. De miért titkolták ezt eddig?)

Egy olvasó azon mereng, nem tudta, hogy értékrendje is van a sződligeti embernek. Mire egy másik készségesen a segítségére siet: „Már hogyne lenne értékrendje a Bélának. Pontosan 1,6 millió forint az értékrendje, ekkora polgármesteri pénzjutalommal lepte meg magát a Covid-járvány alatti rendkívüli jogrendben.”

Akárhogyan is, Béla végszava itt a lényeg: „Büszke vagyok arra, hogy a DK tagjaként részese leszek […] a NER rendszerének lebontásában.” (A CD-változatban itt beúszik az Internacionálé.)

Borítókép: Juhász Béla sződligeti polgármester (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Tizenkét héttel később

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Kik követik Magyar Pétert?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.