idezojelek

Nagy nevettetők

Már a DK TV vendégeinek névsora is derűs időtöltést ígért az elmúlt pénteken. Ezúttal Kálmán Olga, Vágó István, Gréczy Zsolt és Czeglédy Csaba gyanúsított haramia osztotta az észt.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Már a DK-televízió vendégeinek névsora is derűs időtöltést ígért az elmúlt pénteken. Ezúttal Kálmán Olga független-objektív extévés, Vágó (Fele sem igaz) István nyugállományú kvízmester, Gréczy Zsolt magvető és Czeglédy Csaba gyanúsított haramia osztotta az észt. Nekem legjobban az tetszett, amikor Márki-Zay Péter munkásságát elemezték, különös tekintettel a volt miniszterelnök-jelölt totális alkalmatlanságára, illetve „Fidesz-ügynöki” tevékenységére, amellyel megágyazott a kormánypártok újabb kétharmados győzelméhez. (Érdekes, én amennyire emlékszem, Márki-Zay mintha az egyesült ellenzék egyetértésével szállt volna ringbe. Maga Láriferi is Kapitánynak nevezte.)

A leglelkesebben a tömlöcvárományos Czeglédy doktor szapulta az orra bukott vásárhelyi embert. – Mélységesen szégyellnie kellene magát – közölte prókátor uram, s mindjárt hozzátette, fölösleges róla többet beszélni, mert az ilyen nárcisztikus, kissé futóbolond beállítottságú emberek éppen ezt szeretik: „Ő néz most bennünket, és annak örül, hogy róla beszélünk.” Szégyellnie kellene magát, mondja feddőleg Czeglédy, aki ellen egyébként bűnszervezetben, hamis magánokirat felhasználásával elkövetett gazdasági csalás miatt emeltek vádat. Valami hatmilliárd forintról van szó. (Doktor úr nem ma kezdte a pályát, már 2003-ban belebotlott a törvénybe, hasonló műfajban. Régi motoros.) Szakértők szerint ezúttal akár tíz év tömlöc és sok száz milliós vagyonelkobzás is kinéz, ha rábizonyítják a turpisságot. Kamarai tagságát felfüggesztették, szegény egy ideje csupán a baloldali önkormányzatok több tíz milliós megbízatásaiból tengődik. Szabadidejében meg a DK tévéjébe jár nézőt nevettetni.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Gréczy Zsolt és Kálmán Olga (Forrás: Facebook/DK TV)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.