időjárás 14°C Zalán 2023. március 30.
logo

Nagy nevettetők

PILHÁL GYÖRGY
2023.02.13. 05:59 2023.02.13. 09:59
Nagy nevettetők

Már a DK-televízió vendégeinek névsora is derűs időtöltést ígért az elmúlt pénteken. Ezúttal Kálmán Olga független-objektív extévés, Vágó (Fele sem igaz) István nyugállományú kvízmester, Gréczy Zsolt magvető és Czeglédy Csaba gyanúsított haramia osztotta az észt. Nekem legjobban az tetszett, amikor Márki-Zay Péter munkásságát elemezték, különös tekintettel a volt miniszterelnök-jelölt totális alkalmatlanságára, illetve „Fidesz-ügynöki” tevékenységére, amellyel megágyazott a kormánypártok újabb kétharmados győzelméhez. (Érdekes, én amennyire emlékszem, Márki-Zay mintha az egyesült ellenzék egyetértésével szállt volna ringbe. Maga Láriferi is Kapitánynak nevezte.)

A leglelkesebben a tömlöcvárományos Czeglédy doktor szapulta az orra bukott vásárhelyi embert. – Mélységesen szégyellnie kellene magát – közölte prókátor uram, s mindjárt hozzátette, fölösleges róla többet beszélni, mert az ilyen nárcisztikus, kissé futóbolond beállítottságú emberek éppen ezt szeretik: „Ő néz most bennünket, és annak örül, hogy róla beszélünk.” Szégyellnie kellene magát, mondja feddőleg Czeglédy, aki ellen egyébként bűnszervezetben, hamis magánokirat felhasználásával elkövetett gazdasági csalás miatt emeltek vádat. Valami hatmilliárd forintról van szó. (Doktor úr nem ma kezdte a pályát, már 2003-ban belebotlott a törvénybe, hasonló műfajban. Régi motoros.) Szakértők szerint ezúttal akár tíz év tömlöc és sok száz milliós vagyonelkobzás is kinéz, ha rábizonyítják a turpisságot. Kamarai tagságát felfüggesztették, szegény egy ideje csupán a baloldali önkormányzatok több tíz milliós megbízatásaiból tengődik. Szabadidejében meg a DK tévéjébe jár nézőt nevettetni.

Borítókép: Gréczy Zsolt és Kálmán Olga (Forrás: Facebook/DK TV)

Zsebtévét indított a DK

Az adást a Gyurcsány-párt pályaelhagyó televíziósai és újságírói sem tudták megmenteni.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.