Súgólyuk

De hát mikor jön már a rendőrattak? Mikor oszlat végre a karhatalom? Rossz volt a súgó, gyerekek. Súgólyukra futottatok.

2020. 10. 01. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hervadni látszó színművészjelölt-randalírozók legutóbb azt találták ki, nem engedik be az egyetem épületébe az átadás-átvétel lebonyolítására érkező új kancellárt. Erre már csak lép valamit az orbáni diktatúra…

Hát nem lépett. Most sem lépett… Hallatlan!

Az ember már ott tart, szinte sajnálja a szigetelőszalag-erdőben tekergő, kintornázó ifjakat (tanáraikat, bujtogatóikat nem), fiatalság, bolondság… Azért ajánlanám figyelmükbe boldogult Saul Alinskynak, az anarchiacsinálás atyjának vonatkozó intelmét: „Az a taktika, amit túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat.” Öngólt lőttetek, fiatalok. (Még Láriferitek is megmondta: majd megunják és hazamennek.)

Attól tartok, gyerekek, készpénznek vettétek az elmebeteg szózatot, miszerint a bíróság figyelembe fogja venni, hogy amikor a civilek a polgári engedetlenséghez nyúlnak, azt magasabb cél érdekében teszik. (E kapitális marhaságot az a Misetics Bálint – jelenleg Karácsony főtanácsadója – mondta, aki hajdan sztárrandalírozóként vett részt a Fidesz-székház 2013-as elfoglalásában.)

Bukni látszik a „forradalom”. A harcosok némelyike még reménykedik a „diktatúra” fellépésében, és akkor lehet majd szaladni Brüsszelig, Strasbourgig vagy a CNN-hez, hogy tessék, ez a „magyar demokrácia”! De hát mikor jön már a rendőrattak? Mikor oszlat végre a karhatalom? Hol vannak a vízágyúk, a gumibotok? Hé, fiúk, mi lesz? Hé, Pintér Sándor!

Rossz volt a súgó, gyerekek. Súgólyukra futottatok.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.