Néhány mondat a szivárványos provokációkról

A szexualitás magánügy. Nincs keresnivalója a politika napirendjén és a közbeszédben.

Ágoston Balázs
2020. 08. 22. 10:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szexualitás magánügy. Nincs mit keressen a politika napirendjén és a közbeszédben, ilyenformán az államigazgatás semmilyen szervének nincs vele dolga.

A szexuális irányultság nem közösségképző erő. Azt állítani, hogy minden azonos szexuális irányultságú ember egyetlen nagy csoportba tartozik, pont olyan valótlanság, mint azt állítani, hogy a világon élő összes barna szemű, szőke, szemüveges, 178 centiméter magas stb. ember összetartozik Berlintől Timbuktuig, Mumbaitól Aucklandig. Ezen túlmenően egy ember személyes identitása számos összetevőből épül fel. Ezek közül csak egy a szexualitás. Ezen egyetlen elem kizárólagosnak beállítása lelki és szellemi lényegétől, társadalmi, családi, hivatásrendi és egyéb kötődéseitől megfosztja és ösztönlénnyé alacsonyítja az embert.

További tény, hogy a szexualitás eredendő és örök célja a fajfenntartás, ebből következően a homoszexualitás ­biológiai zsákutca. E rendellenesség velünk él, mióta világ a világ. A homoszexuálisok felé megértéssel, türelemmel, együttérzéssel kell fordulnunk, akárcsak a személyiségzavaros, például magukat férfi létükre nőnek vélő embertársaink felé.

Minden szexuális rendellenesség szomorú tévút. Ezek egyetlen normális társadalomban sem képezik büszkeség tárgyát, ezért egyetlen normális ember sem tartja egyenértékűeknek az egészséges, természetes, produktív szexualitással, pláne nem ünnepli, magasztalja. Mindezekből logikusan következik, hogy a szexuális rendellenességeket kötelezően megünneplendőnek beállító úgynevezett LMBTQ... (XYZ stb.)-mozgalom erőszakos provokációi minden rezdülésükben ellentétesek az emberi méltósággal, a természet vastörvényeivel, vagyis az erkölccsel és a józan ésszel.

Az úgynevezett LMBTQ... (XYZ stb.)-mozgalom a homoszexuálisok és más eltévelyedésekben szenvedők marginális kisebbségét megjelenítő, a normális többség értékrendjét megvető és gyűlölő szélsőséges, családellenes politikai szekta, amelynek zászlója e bolsevik lelkiségű, kirekesztő irányzat embertelen nézeteit jeleníti meg.

Ennek a zászlónak ezért nincs keresnivalója a közintézményeken, az LMBTQ... (XYZ stb.)-szekta ideológiájának pedig nincs keresnivalója a nyilvánosságban, a közbeszédben.

Ezért elvárjuk a magyar kormánytól, illetve az Országgyűléstől, hogy a bátor lengyel példát követve az élet nevében és védelmében – nem utolsósorban a végsőkig provokált egészséges többség vérmesebbjeinek nemkívánatos önbíráskodását megelőzendő – szigorú szankciókat tartalmazó törvényt alkosson közintézményeink, középületeink méltóságának és rendeltetésének védelmében, egyszersmind a jövő nemzedékei iránti felelősségről tanúbizonyságot téve oktatási és kulturális rendszerünk megóvása érdekében egyszer s mindenkorra tiltassék be az LMBTQ… (XYZ stb.)-propaganda!

A szerző újságíró

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.