Új jutalomprogramot vezet be az amerikai vállalat

Az amerikai vállalat új programja a műszakbeosztások rugalmasabbá tétele mellett hitelkártyát, készpénz-visszatérítési lehetőséget, egyéb kedvezményeket és kiegészítő pénzügyi szolgáltatásokat is tartalmaz.

Forrás: VG.HU2020. 11. 10. 12:32
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai vállalat, az Amazon bejelentette, hogy egy új jutalomprogramot dolgozott ki és vezetett be a Flex szolgáltatásban résztvevő sofőrjeinek – írja a The Verge.

Bár a vállalat szóvivője elmondta, hogy a Flex Rewards jelenleg még a kezdeti szakaszban van, de az Egyesült Államokban dolgozó összes sofőrjük számára bevezetésre kerül. A program a műszakbeosztások rugalmasabbá tétele mellett hitelkártyát, készpénz-visszatérítési lehetőséget, egyéb kedvezményeket és kiegészítő pénzügyi szolgáltatásokat is tartalmaz – írja a vg.hu.

Fotó: Pexels

Az Amazon Flex amerikai vállalat 2015-ban indult, és az Amerikai Egyesült Államok több mint 50 nagyvárosában elérhető. A szolgáltatás a szabadúszó járművezetőknek nyújt lehetőséget arra, hogy bejelentkezzenek tetszőleges számú műszakba az Amazon és a Whole Foods megrendeléseinek házhoz szállítására. Az új jutalmazási program arra ösztönözheti a szabadúszó, vagy épp kereslet-kiegészítésre vágyó sofőröket, hogy több munkát vállaljnak az Amazonnál ahelyett, hogy megosztanák erőforrásaikat például az Uberrel vagy az Instacarttal, akik bizonyos szegmensekben a cég versenytársainak számítanak.

A Flex Rewards program egyik legnépszerűbb eleme a preferált ütemezés funkció, ami a műszakokhoz és az időbeosztáshoz való könnyebb hozzáférést biztosítja a sofőröknek. Korábban ugyanis sokan panaszkodtak arra, hogy egyesek program-botokat használtak, hogy ennek segítségével befoglalhassák a számukra előnyösebb munkákat, ahogy azt sem tartották felhasználó-barát megoldásnak, hogy sokszor a sofőröknek nagyon kevés idő állt rendelkezésükre, előfordult, hogy csak másodperceik voltak egy-egy megbízás elfogadására.

Az új jutalmazási program ezeket mind orvosolja.

A teljes cikket elolvashatja a Világgazdaság oldalán.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy újra bevezetik az éjszakai árufeltöltést a Tesco-áruházakban. Rákapcsol a hipermarketlánc, hogy biztonságosabb legyen a vásárlás és a bolti munka. Százfontnyi bónuszt kapnak a dolgozók decemberben.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.