Maradona: Blatter tolvaj, Platini hazudozó

Az egykori klasszis egy olasz televíziónak nyilatkozott a Napoliról, valamint a FIFA és az UEFA vezetőiről.

2015. 09. 15. 16:29
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Piuenne nevű csatorna egyik adásában sugároztak beszélgetést Diego Armando Maradonával, és az egykori világklasszis bírálta korábbi csapatát, a Napolit. „Én ragaszkodtam volna Benítezhez – mondta. – Az a tény, hogy a Real Madrid szemet vetett rá és szerződtette, bizonyítja, hogy kiemelkedő szakember.”

A Napolinak rosszul kezdődött az idény, az új vezetőedzővel, Maurizio Sarrival a csapat mindössze két pontot gyűjtött az első három fordulóban. „Tisztelem Sarrit, de a Napoli vele biztosan nem lesz győztes klub. A csapat nem játszik jól, különösen a védekezése gyenge, és ez nem csak egyes játékosok bűne.”

A nagyszájú Maradona a beszélgetés során nem rejtette véka alá a véleményét Joseph Blatter FIFA-elnökről és az UEFA első emberéről, Michel Platiniről sem: „Blatter távol tartott engem, de most őt börtön fenyegeti, én pedig itt beszélgetek önnel. Ez is bizonyítja, ki volt a tolvaj. Platini? Ő egy hazudozó. Blatter megmutatta neki, hogyan kell lopni.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.