522 millióból folytatják az építkezést Seszták városában

A Penta Industry Kft. és a Nyírépszer Hungária Kft. volt a befutó.

MN
2017. 06. 16. 12:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen nettó 522 millió forintot osztanak ki két újabb közbeszerzésen Kisvárdán. A Penta Industry Kft. és a Nyírépszer Hungária Kft. volt a befutó – szúrta ki az Mfor.hu.

A Penta tereprendezési munkát nyert a focistadion mellett, melyet amúgy is ők építenek, 1,5 milliárdból. A kisvárdai önkormányzat megrendelése szerint egy fedett edzőcsarnok területének előkészítő munkáit kell elvégezniük. Itt 40×60 méteres műfüves pálya lesz, illetve a hozzátartozó szociális épületrész. A tereprendezést nettó 228 millió forintért vállalták el.

A fővárosi Nyírépszer a Kisvárdai Kézilabda Clubtól nyert újabb munkát, itt a sportcsarnokot kell kívül-belül felújítani. A szerződésük értéke nettó 294 millió forint – teszi hozzá az Mfor.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.