Cristiano Ronaldo elhagyja a Realt?

A négyszeres aranylabdás portugál szupersztárnak az A Bola lap szerint az adóhatóságból lehet már nagyon elege.

2017. 06. 16. 8:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol és a portugál sajtóban nem múlt el nyomtalanul a sokak által egy kézlegyintéssel elintézett, Cristiano Ronaldo-féle adóelkerülés. Ismert, miután Lionel Messi a Real Madrid sztárjáénál sokkal nagyobb „figyelmetlenséget” úszott meg felfüggesztett büntetéssel, a nyilvánosság már nem nagyon foglalkozott vele, hogy milyen elmarasztalást kap majd papíron a portugál aranylabdás Európa-bajnok és BL-győztes.

Ellenben az A Bola portugál lap friss száma arról cikkez most, hogy Ronaldót annyira megviselte a spanyol adóhatóság 14,7 millió eurós csalási vádja, hogy már döntött is: elhagyja Spanyolországot. A sok esetben jól értesült lap persze figyelmen kívül hagyja Ronaldo az ügyben tett közelmúltbéli nyilatkozatait, melyek szerint lelkiismerete tiszta, nem csinált semmi törvénytelent, később pedig csapata, a Real is kiállt mellette.

A cikkben az is olvasható, hogy egy „meg nem nevezett csapattól” befutott Ronaldóért egy 180 millió eurós ajánlat, a feltételezhető kérők között pedig ott van a Manchester United – CR7 volt csapata – és a Paris Saint-Germain is, de az AS Monaco is kész volna a nagy bevásárlásra.

A hírt átvette a spanyol és a brit szaksajtó jelentős része is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.