Egy évet hosszabbított az Atléticónál Antoine Griezmann

Antoine Griezmann elfogadta a szerződéshosszabbítási ajánlatot az Atlético Madrid labdarúgócsapatánál.

MTI
2017. 06. 12. 20:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi megállapodáshoz képest további egy évig marad az Atlético Madridnál Griezmann: az új megállapodással – amellyel emelték a fizetését – 2022-ig kötelezte el magát a spanyol fővárosi klubhoz.

„Antoine Griezmann elhelyezte aláírását a szerződésen, amely 2022-ig köti őt az Atléticóhoz” – írta a Marca internetes kiadása.

Az As szerint „az Atlético felülvizsgálta (Griezmann) fizetését, hogy kompenzálja a hatékonyságát”, másképpen fogalmazva „gazdasági erőfeszítést” tett, hogy maradásra bírja a francia válogatott támadót.

A 26 éves futballista korábban úgy nyilatkozott: jó esély van arra, hogy a Manchester Unitedhez szerződjön. Egy hete azonban – amikor kiderült, hogy az Atlético Madrid 2018 januárjáig nem szerződtethet új játékost, mivel korábban megszegte a külföldi utánpótláskorú játékosokra vonatkozó átigazolási szabályzatot – azt mondta, nem hagyja el a nyáron a csapatot.

Griezmann, aki a Real Sociedadban nevelkedett, 2014-ben került Madridba. Azóta mindegyik évben 25 gólnál többet szerzett, tavaly Bajnokok Ligája- és Eb-döntőt játszott, és harmadik volt az Aranylabda-szavazáson.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.