Hiába jutottak fel az NB I-be, a sikeredző marad a másodosztályban

A klub elnöke, Tiba István emberileg csalódott a távozó Feczkó Tamásban.

MTI
2017. 06. 08. 14:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Távozik a labdarúgó-NB I-be feljutott Balmazújváros vezetőedzője. Feczkó Tamás átveszi a másodosztályba kiesett MTK irányítását.

A Balmazújváros klubelnöke, Tiba István a Dehír portálnak nyilatkozva elmondta, hogy még szerda este is tárgyalt a trénerrel, aki csütörtökön közölte vele a döntését.

Feczkó azzal indokolta a váltást, hogy egy tradicionális klubnál szeretné folytatni pályafutását, ahol nagy célok vannak, márpedig a fővárosi kék-fehéreknek a következő szezonban a visszajutás a célkitűzésük.

Tiba István úgy fogalmazott, emberileg csalódott Feczkó Tamásban, amiért korábban nem közölte, hogy esetleg máshol folytatná a munkát, és most is három napig váratta a csapatot döntése bejelentésével. Hozzátette: gyorsan kell új edzőt találniuk – hiszen a következő bajnokság július 15-én kezdődik –, úgyhogy már ezen a héten szeretne megállapodni egy szakemberrel.

„Az élet nem áll meg, abban bízom, a csapat túlteszi majd magát ezen, és tisztességgel küzdve helytáll az élvonalban” – mondta a klubelnök.

Feczkó 2015 márciusa óta tevékenykedett a Balmazújváros vezetőedzőjeként. Érkezésekor a csapat sereghajtó volt az NB II-ben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.