Ibrahimovic távozik Manchesterből, de még marad

Az biztos, hogy Ibrahimovic jelenleg is Manchesterben van, és a klub orvosi stábja aktívan kezeli.

2017. 06. 09. 7:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem hosszabbítja meg a Manchester United a 35 éves svéd Zlatan Ibrahimovic nyáron lejáró szerződését – jelent meg a brit sajtó szerint pénteken folyamán hivatalossá váló hír az M4sport.hu oldalon csütörtök este.

Az áprilisban súlyos térdsérülést szenvedett különc labdarúgó pályafutása várhatóan nem ér véget, még akkor sem, ha felépülésére rámegy az egész 2017-es év: a sajtó megszellőztette, hogy David Beckham mintájára a Los Angeles Galaxy lesz Ibrahimovic követező állomása.

Manchesterben egyébként már ki is szemelték Ibra utódját, úgy tudni, 52 milliós ajánlatot tettek a Real Madrid Torinóba kölcsönadott labdarúgójáért, a spanyol válogatott Álvaro Moratáért, de José Mourinho, a Vörös Ördögök menedzsere akár 60 milliót is hajlandó lenne kiadni érte.

Az biztos, hogy Ibrahimovic jelenleg is Manchesterben van, és a klub orvosi stábja aktívan kezeli.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.