Pepe otthagyja a Real Madridot

A 34 éves játékos nem árulta el, hol folytatja pályafutását.

MTI
2017. 06. 06. 10:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 34 esztendős játékos, akinek június végén jár le a szerződése a királyi klubnál, maga jelentette be, hogy távozik, és másutt folytatja pályafutását. Hogy hol, arról nem beszélt, sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain, esetleg az Internazionale lehet az újabb állomás, de korábban arról is lehetett hallani, hogy a kínai bajnokságban futballozik tovább.

Az Európa-bajnok hátvéd 2007-ben igazolt át a Portotól a Real Madridhoz, amellyel egyebek között háromszor lett bajnok, háromszor nyert Bajnokok Ligáját, és két ízben spanyol kupát. Az elmúlt szezonban azonban már mind kevesebb lehetőséget kapott Zinédine Zidane-tól, a csapat francia vezetőedzőjétől, ráadásul idén április elején bordatörést szenvedett, és sérülését követően már nem jutott szerephez.

„A Real Madrid kettő helyett csak egyetlen idényre szóló szerződést ajánlott, ezáltal pedig világossá vált, hogy nem fogok itt maradni. Egy szakasza az életemnek most lezárult, és kezdődik egy új” – mondta a COPE rádiónak nyilatkozva.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.