A Vidi edzője szerint volt játékos, akinek nem volt kedve futballozni

A megszerzett egy pont „a szív diadala volt” – mondta a Balmazújváros vezetőedzője, Horváth Ferenc.

MN
2017. 07. 17. 6:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előző bajnokság ezüstérmese, a Videoton az újonc Balmazújváros ellen kezdte meg a 2017/2018-as szezont. A találkozó kis meglepetésre 1-1-es döntetlennel zárult, aminek érthető módon a vendégek trénere örült jobban. Horváth Ferenc elmondta, hogy a megszerzett egy pont „a szív diadala volt, a srácok mindent megcsináltak, amit kértem tőlük”. Hozzátette, játékosainak még meg kell szokniuk az NB I légkörét, hiszen sokan közülük korábban még nem játszottak az első osztályban.

A Videoton mestere hibáról, idegeskedésről és olyan technikai hibákról beszélt, amik ezen a szinten nem elfogadhatók. „Kezelni kell a nyomást” – nyilatkozta az NS TV felvételei alapján a lefújás utáni sajtótájékoztatón Marko Nikolics. A Vidi edzője szerint volt játékos, akinek nem volt kedve futballozni, s emiatt nem sikerült az utolsó passzok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.