Döntetlent játszott a Ferencváros a Puskás Akadémiával

Komoly sérülés után, emberhátrányban fejezte be a meccset a Ferencváros.

MN
2017. 07. 16. 17:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros az újonc Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 2017/18-as szezonjának nyitófordulójában. A Ferencváros kezdte aktívabban a találkozót, a vezetést mégis a vendégek szerezték meg egy félpályás előreívelést követően. A zöld-fehérek nyomása még a szünet előtt góllá érett szabadrúgásból. A második félidőben is többször veszélyeztetett a Ferencváros, ám érvényes találatot egyik fél sem szerzett. A 78. percben az alig nyolc perccel korábban beállt Hajnal maradt a földön egy ütközés után. Elvesztette az eszméletét, így hordágyon vitték le a pályáról, majd agyrázkódás gyanújával kórházba szállították. A Ferencváros cserelehetőség híján emberhátrányban fejezte be a találkozót.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.