Öntudatlan állapotban vitték le a pályáról Hajnal Tamást

Egyelőre nincs biztos diagnózis a Puskás Akadémia ellen megsérült futballistáról.

Gabay Balázs
2017. 07. 16. 16:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajnal Tamás az első NB I-es fordulóban rendezett Ferencváros–Puskás Akadémia meccs 78. percében egy szerencsétlen összecsapást követően terült el a füvön. Ellenfele épp elrúgta előle a labdát, amikor a középpályás összeütközött vele, amitől megsérülhetett a nyaka. Andó-Szabó Sándor azonnal megállította a játékot, és odarohant a furcsa pózban fekvő játékoshoz, aki nem mozdult. A bíró heves mozdulattal próbálta behívni a pályára a segítő személyzetet, akik észlelték a problémát, és befutottak. Hajnal még ekkor sem reagált, így rögzítették a nyakát, hordágyra tették, levitték a pályáról, és azonnal kórházba szállították.

Az M4 felvételét itt nézheti meg az esetről. 

Az M4 helyszíni riportere azt mondta, Hajnal állapotáról annyit tudni, hogy elájult, és akkor sem tért magához, amikor levitték. Feltehetően agyrázkódást szenvedett, de biztosat egyelőre nem lehet tudni.

Nemrégiben egy másik ferencvárosi játékos, Lovrencsics Gergő szenvedett kísértetiesen hasonló sérülést a Vasas elleni kupadöntőben, de ő szerencsésen megúszta, már játszik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.