Csütörtöktől indulhat a roham a lettek elleni selejtező belépőiért

Először a szurkolói klub tagjai vehetnek belépőt, péntektől pedig bárki.

MN
2017. 08. 02. 11:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó-szövetség szerdán tette közzé honlapján, hogy hamarosan elkezdődik a Lettország elleni vb-selejtezőre szóló jegyek árusítása. Az MLSZ Szurkolói Klub tagjai csütörtöktől válthatnak belépőket az augusztus 31-én 20.45-től a Groupama Arénában sorra kerülő Magyarország–Lettország mérkőzésre, majd másnaptól mindenki számára megnyílik a jegyvásárlás lehetősége. Kártya nélkül továbbra is mindenki kizárólag saját részre tud belépőt váltani.

A szurkolói klub tagjai számára elkülönített jegyeket csütörtökön 10 órától lehet megváltani. A vásárlás menetéről, részleteiről hírlevélben kapnak tájékoztatást a klubtagok. Számukra az értékesíthető jegyek mintegy felét különíti el az MLSZ.

Pénteken szintén egységesen 10 órakor megnyílik a vásárlási lehetőség azok számára, akik nem tagjai a szurkolói klubnak, ettől kezdve korlátozás nélkül lehet jegyekhez jutni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon – szurkolói kártya használatával –, illetve személyesen közel háromszáz értékesítési ponton, írja az Mlsz.hu.

Bernd Storck szövetségi kapitány egyébként az Andorra elleni blama után kikötötte, hogy akik a helyszínen élték át a traumát, azoknak kifizeti a jegyét a lettek, majd a portugálok elleni hazai selejtezőre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.