Lezárult az MLSZ vizsgálata a melegben elhunyt játékvezető ügyében

Tájékoztatásuk szerint a tábort az elvárható körültekintéssel bonyolították le.

MN
2017. 08. 08. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a játékvezetői bizottság Borsod-Abaúj-Zemplén megyei munkatársai elvárható alapossággal és körültekintéssel szervezték meg és bonyolították le a játékvezetőknek szervezett tábort, amely során Komlósi Lajos futás közben rosszul lett, majd életét vesztette – írja a Nemzeti Sport. A lap közzétette az MLSZ közleményét.

Ebben egyebek mellett azt írják, hogy

Korábban közleményben reagált a Magyar Labdarúgó Szövetség a halálhírre. Ebben megdöbbenésüknek, valamint részvétüknek adtak hangot, valamint közölték, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóság tájékoztatását kérik a tragikus haláleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A férfi pénteken lett rosszul, mikor a játékvezetők erőnléti felmérését tartották meg a nagy meleg ellenére. Komlósi Lajos térdpanaszokra hivatkozva egy ponton félrehúzódott megpihenni, de nem sokkal később összeesett. A helyszínen defibrillátor is volt, de nem tudtak segíteni, még pénteken elhunyt. Az egyik résztvevő korábban arról számolt be a 444 szerint, hogy a mentősök figyelmeztettek, hogy ne tartsanak a hőség idején edzést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.