Megint megbüntették az Újpestet

Visszaesőként fizethetnek a lilák 200 ezer forintot az MLSZ kasszájába.

MTI
2017. 08. 29. 20:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A FEB a Balmazújváros–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet mint visszaesőt, a Haladás–Puskás Akadémia találkozóval összefüggésben a Haladást, valamint a Honvéd–DVSC mérkőzésen történtek miatt a Honvédot mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért marasztalta el. A Haladás büntetése annak is szól, hogy az ellenfél egyik játékosát a nézőtérről lelocsolták.

A fegyelmi testület a Videoton–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Videotont rendezéssel összefüggő szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért, a Diósgyőr–Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban pedig a Diósgyőrt mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért kötelezte bírság befizetésére.

Horváth Ferencnek, a Balmazújváros vezetőedzőjének 50 ezer forintot kell fizetnie, mert a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetők működésére negatív kijelentést tett.

Kiosztott lapokért a Puskás és a Videoton 30-30 ezer forintot köteles utalni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.