Új vizsgálatot rendelt el Csányi Sándor az elhunyt játékvezető ügyében

Az MLSZ nem fogadta el az elkészült jelentést.

MN
2017. 08. 08. 17:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke nem fogadta el a múlt pénteken Miskolcon ötvennégy éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Komlósi Lajos amatőr játékvezető ügyében elkészült jelentést. Felkérte a szövetség felügyelőbizottságát, hogy az orvosi bizottság bevonásával folytassa a vizsgálatot, és az esetleges felelősség megállapítása céljából készítsen új, az eset minden körülményét alaposan mérlegelő jelentést – közölte honlapján az MLSZ.

Megírtuk, a szövetség korábban közleményében tudatta: a játékvezetői bizottság Borsod-Abaúj-Zemplén megyei munkatársai elvárható alapossággal és körültekintéssel szervezték meg és bonyolították le a játékvezetőknek szervezett tábort.

A férfi pénteken lett rosszul, mikor a játékvezetők erőnléti felmérését tartották meg a nagy meleg ellenére. Komlósi Lajos térdpanaszokra hivatkozva egy ponton félrehúzódott megpihenni, de nem sokkal később összeesett. A helyszínen defibrillátor is volt, de nem tudtak segíteni, a játékvezető még pénteken elhunyt. Az egyik résztvevő korábban arról számolt be a 444 szerint, hogy a mentősök figyelmeztettek, hogy ne tartsanak a hőség idején edzést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.