Véget ért Huszti idénye, keresztszalag-szakadással műtötték

A Changchun Yatai 34 éves magyar játékosa a kínai bajnokság 18. fordulójában sérült meg.

MN
2017. 08. 02. 11:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keresztszalag-szakadással műtötték meg Huszti Szabolcsot, a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (CSL) szereplő Changchun Yatai FC harmincnégy éves magyar játékosát Németországban, Augsburgban – írja az Nso.hu a korábbi csapattárs, Jang Hszü bejegyzése alapján.

A lap megkeresésére a játékos menedzsere, Filipovics Vladan is megerősítette, hogy Huszti Szabolcs keresztszalag-szakadást szenvedett, ebben a szezonban már nem léphet pályára, vagyis 2017-ben már nem futballozhat, hiszen az idény novemberig tart a kínai élvonalban.

Pedig Huszti számára nagyszerűen alakult a szezon. A magyar focista négy gólt és négy gólpasszt jegyzett a bajnokságban. A 18. fordulóban azonban jött a sérülés.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.